Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει...

Hi guys...


Μπορεί να μην σας αρέσει, δεν είστε οι μόνοι. Μπορεί να είστε κολλημένοι, δεν είστε οι μόνοι.Μπορεί πάλι να είστε τόσο, μα τόσο κολλημένοι, που να σας έρθει να κάνατε πάρτυ με τα λούτρινα κουκλάκια σας, είστε οι μόνοι.Αλλά για ποιό πράμα μιλάω; Μα φυσικά για την καινούργια ταινία του Χάρι Πότερ!


Πολλοί νόμιζαν - και εγώ μέσα σε αυτούς- πως αυτό ήταν, πάει, τέλειωσε.Για την Warner Bros Pictures όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Έχουν περάσει 8 χρόνια από το τελευταίο βιβλίο, και 4 από την τελευταία ταινία. Αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο Χάρι Πότερ επανέρχεται, στη μεγάλη οθόνη, και αργότερα στην οθόνη του σπιτιού μας.

Μαζί όμως με τον θρυλικό κόσμο του Χάρι Πότερ, θα έρθει και ένας από τους τέσσερις σκηνοθέτες των ταινιών David Yates.. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι το τέλειο αποτέλεσμα όπως των άλλων ταινιών. Όχι πως ο σκηνοθέτης δεν είναι τέλειος, αλλά η ταινία βασίζεται σε εκείνο το λιλιπούτειο βιβλιαράκι των 136 σελίδων το πολύ πολύ 145 μαζί με το οπισθόφυλλο,το εξώφυλλο και τις ενδιάμεσες σελίδες. Αλλού όμως είναι το πρόβλημα. Δεν θα είναι μια η ταινία, όχι θα είναι 3. Δεν ξέρω πως γίνεται,αλλά έχουμε δει θαύματα,οπότε, η ανησυχία μου δεν είναι τόσο μεγάλη.
Βασικά θα ήθελα να προσθέσω κάτι.Αυτός εδώ ο γοητευτικός μάγος είναι ουσιαστικά ο πεθερός της Λούνα Λάβγκουτ. Βέβαια 70 χρόνια πριν τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Αλλά επειδή ο κόσμος ξεχνάει, λέω να υπενθυμίσω το ονοματάκι του ξανθού αυτού μάγου: Newt Scamander.


Το μόνο που απομένει να σας πω, είναι πότε θα βγει: 18 Νοεμβρίου 2016.Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα περιμένω και δυο ώρες πριν αρχίσει η ταινία, ξέρετε για να πιάσω καλή θέση.Κάντε την καρδιά σας πέτρα, και που ξέρετε, μπορεί να σας δω εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...