Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Alice throught the looking glass..

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες


Χθες το έμαθα και χάρηκα πάρα πολύ,περισσότερο όμως χάρηκε η καλύτερή μου φίλη η οποία είναι κολλημένη. Αλλά ναι, ξέχασα να σας πω και πάλι για πιο θέμα μιλάμε.

  Μα φυσικά για την επόμενη ταινία της Αλίκης...
Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας του Τιμ Μπάρτον έχει και συνέχεια..

Μεγάλοι ηθοποιοί υπογράφουν για ακόμα μια φορά το κάστ. Ας τους πάρουμε από την αρχή...

Μία Βασικόβσκα
Τζόνι Ντεπ
Αν Χάθαγουεϊ
Ελενα Μπόναμ Κάρτερ
Σάσα Μπάρον Κοέν
και φυσικά ο αγαπημένος Αλάν Ρικμαν και ο Στίβεν Φράι που χαρίζουν τις φωνές τους.


Η ταινία είναι βασισμένη στο επόμενο βιβλίο του Κάρολ Λούις ονόματι : Alice through the Looking Glass - Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη.
  Αυτή τη φορά όμως το σενάριο της ταινίας δεν το υπογράφει ο Τιμ Μπάρτον, όχιιιι ο Τζέιμς Μπόμπιν θα είναι ο βασιλιάς της ταινίας. Και για να μην λέτε σας έχω και το trailer!


Σύμφωνα με το σενάριο η Αλίκη έπειτα από όσα πέρασε στην προηγούμενη ταινία,ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της ταξιδεύει σε όλο το κόσμο. Στη συνέχεια θα ξανά επισκεφτεί την πολύ αγαπημένη της χώρα μέσα από έναν καθρέφτη - δεν το περιμένατε εε;. Όταν η Αλίκη ξυπνάει, πρέπει να ταξιδέψει σε  έναν μυστηριώδη κόσμο για να βρει ένα μαγικό σκήπτρο, με το οποίο θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Λόρδο Χρόνο πριν αυτός προλάβει να μετατρέψει την Χώρα των Θαυμάτων σε έναν άψυχο κόσμο. Και μέσα σε όλα, με τη βοήθεια μερικών καινούργιων φίλων, η Αλίκη προσπαθεί να εμποδίσει το σχέδιο της Κοκκινης Βασίλισσας να ξανά πάρει το θρόνο. Περίεργα πράγματα γίνονται όμως,ο Τρελοκαπελάς δεν είναι πια Ο Τρελό-καπελάς που όλοι ξέραμε.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Μαίου 2016. Το πιο tragic όμως δεν είναι αυτό,όχιιι...Η ταινία θα παιχτεί πρώτα στην Ιταλία 25 Μαίου και ύστερα στις Η.Π.Α.. Περίεργο έτσι;;;

Να και το teaser της ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...