Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Καλά Χριστούγεννα - στην ώρα τους

Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί αναγνώστες!


   
Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε ότι επιθυμείτε. Να περάσατε τις φετινές γιορτές με ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε. Σας εύχομαι όλες σας οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν.

Δε ξέρω αν πιστεύεται στον Άι Βασίλη ή αν όχι πάντως θέλω να ξέρετε πως οι άνθρωποι που αγαπάμε γίνονται με τον τρόπο τους τα καλικατζαράκια του,τα ξωτικά του και μοιράζουν την αγάπη απλόχερα.
   Μπορεί να μη φοράνε σκούφους, να μην έχουν μεγάλα αυτιά, να μην τους αρέσουν οι διαφορετικές κάλτσες. Μπορεί να φοράνε Brada, μπορεί να πίνουν, μπορεί καμιά φορά να μυρίζουν τσιγάρο, ή και να σας την δίνουν, να σας προκαλούν πονοκέφαλο... Άλλα είναι άνθρωποι που τους αγαπάτε και σας αγαπούν. Και πρέπει να το θυμάστε αυτό. Να το θυμάστε την ώρα που τους φωνάζετε, που κλαίτε για χάρη τους, την ώρα που κλείνουν τη πόρτα μπροστά στα μάτια σας.
   Γιατί σας έχουν επιλέξει και τους έχετε επιλέξει να είναι μέρος της ζωής σας...

Και έτσι, με την γέννηση του Χριστού θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλες τις Χριστίνες,τους Χρήστους και σε όσους τέλος πάντων γιορτάζουν αυτή τη μέρα. Και όπως έχω ξανά πει : Αγαπάτε αλλήλους. Συγχωρέστε,μπορεί να το μετανιώσετε αλλιώς.
   Αρκεί η δεύτερη ευκαιρία μη γίνει τρίτη και τέταρτη και τελικά ανακαλύψετε πως όλα αυτά που έλεγαν και έκαναν ήταν σκόνη στον αέρα... 


                 Dust in the wind...
                        ...Kansas...

Αλλά πάλι με έπιασε μελαγχολία, και μόνο στη σκέψη πως υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε μόνοι τους τα φετινά Χριστούγεννα. Γιατί έτσι είναι τα Χριστούγεννα χαρά και ευτυχία αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Υπάρχει σκοτάδι, λύπη και μοναξιά. Αλλά αυτά έχει η ζωή...


Αλλά δεν θέλω να σας αποχαιρετίσω έτσι.We wish you a Merry Christmas...
(απλά κάντε το we, I)

Και πάλι Χρόνια Πολλά. Και κάντε μου τη χάρη: Διαβάστε κάτι στις διακοπές. Κάντε κάτι διαφορετικό, κάτι έξω από τα συνηθισμένα..
Πείτε μου τη θέλετε για δώρο γιατί εγώ...

...Χρόνια Πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...