Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Hogwarts Weekly - Ron Weasley


Χρόνια Πολλά Ron Weasley!

by''Αν η δική σου συναισθηματική εμβέλεια χωράει σε ένα κουταλάκι του γλυκού, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για τους άλλους . ''   Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο Ron Weasley, το πρώτο μέρος του χρυσού τρίο . Και αυτός είναι ένας λόγο για τον οποίο πρέπει να σας προειδοποιήσω,πως και για τον Harry Potter, και για την Hermione Granger θα γράψω κατεβατά. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα, γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε ένας από τους πιο γενναίους και πιστούς ανθρώπους που θα μπορούσε να έχει κάποιος στο πλάι του. Μα σαν γνήσιος Ιχθύς, έχει και αυτός τις παραξενιές του, τις ιδιοτροπίες του, και πολλά άλλα, στο τέλος όμως μπορείς να δεις μονό τρία πράγματα : έναν γνήσιο Γκρίφιντορ, έναν τέλειο σύζυγο και έναν ακόμα πιο τέλειο πατέρα.. 


Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν:
 Ο Ronald Bilius Weasley είναι το έκτο από τα επτά παιδιά του  Arthur και Molly Weasley, και πήρε το μεσαίο όνομα του από το θείο το. Γεννήθηκε στο πρώτο Πόλεμο των μάγων, στο Ottery Αγίου Catchpole, στην  Αγγλία. Στις μάχες οι θείοι του, Fabian και Gideon Prewett, δύο μέλη του Τάγματος του Φοίνικα, σκοτώθηκαν πολεμώντας τον  Antonin Dolohov και τέσσερις άλλους Θανατοφάγους.

  Τον πρώτο χρόνο του στο σχολείο Χόγκουαρτς για μαγείες και ξόρκια γίνεται φίλος με τον Harry Potter, φυσικά , και έπειτα με την Hermione Grange. Αν δεν υπήρχε ο Ron, αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύ πιθανόν ο Άρχοντας του Σκότους να είχε ανέβει πολύ πιο μπροστά, καθώς, λόγο τη θυσία του στο Μαγικό σκάκι (ξέρετε ποιο λέω) ο Harry κατάφερε να συνεχίσει, κάτι για το οποίο ανταμείφθηκε με πενήντα βαθμούς..


Όχι ότι στο δεύτερο έκανε λίγα. Τράκαρε το αυτοκίνητο του μπαμπά στην Ιτιά που κλαίει. Τιμωρήθηκε για αυτό..

Στα επόμενα χρόνια μεγάλωσε, και ωρίμασε κάπως, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό καθώς η ζήλια και η εφηβεία πάνε μαζί και για τον κοκκινομάλλη από εδώ ήταν σε αφθονία.
Αποκορύφωμα το έκτο έτος,και την πρώτη του "αγάπη" την Laventer Brown και το πρώτο του φιλί. Κάτι το οποίο ήταν λόγος να ξανά μαλώσει με την Hermione Granger.
Δεν υπάρχει τίποτα να πεις για το τελευταίο βιβλίο. Μοναδικός, πιστός, έξυπνος, γενναίος, αποφασιστικός, τίποτα δεν προμήνυε πως περίπου 15 χρόνια μετά θα αφήσει τη δουλειά του σαν Χρυσούχος για να δουλέψει στα μαγικά Τρικ Ουέσλι...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...