Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

The Wizarding World of Harry Potter - Percy Weasley (και όχι μόνο)


Χρόνια Πολλά Percy Weasley!


   

Και να μια ακόμα φορά που δεν ξέρω τι να γράψω. Και η αλήθεια να λέγεται πως έχω μια μικρή δικαιολογία, καθώς δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τον κύριο στη φωτογραφία από πάνω. Οπότε, κάνω το σταυρό μου και συνεχίζω.

Με σιγουριά ξέρουμε πως έχει γενέθλια σήμερα, 22 Αυγούστου, πράμα που σημαίνει πως είναι Λέων (κι ας νόμιζα εγώ πως ήταν Παρθένος) . 
   Το δεύτερό του όνομα είναι Ιγνάτιος, και όπως όλοι οι φαν του κόσμου του Χάρι Πότερ, γνωρίζει πως είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Την γυναίκα του ονόματι  Audrey (επίθετο δεν ξέρουμε) υπάρχουν εικασίες πως την γνώρισε στο υπουργείο Μαγείας, οπού δουλεύει ακόμα εκεί.

Η μεγαλύτερη κόρη τους ονομάστηκε Molly παίρνοντας το όνομα της μητέρας του, ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας είναι η Lucy.Κάτι που διάβασα και μου έκανε εντύπωση (γιατί δεν το πρόσεξα ποτέ) είναι πως το όνομα Percy το είχε ένας στρατιώτης της στρογγυλής τραπέζης. Οπότε έχουμε τον πατέρα του Arthur και την αδελφή του Ginevra (μην της πείτε πως την φώναξα με το βαφτιστικό της) που σύμφωνα με πολλούς είναι μια εκδοχή του Guinevere.


Τώρα, η ώρα για την ιστορία της ζωή του.

Πάντα σύμφωνα με την βασίλισσα Rowling, αφού ο Percy Weasley από πάνω αποφάσισε πως το να έχει επιτυχία στον εργασιακό τομέα είναι πιο σημαντικό, από το να τα έχει καλά με τη οικογένειά του, έφυγε από το σπίτι των γονιών του, για να πάει να εργαστεί στο πλευρό του Cornelius Fudge (ο οποίος μιας που τον αναφέραμε, κάπως τον φώναζε, αλλά δεν θυμάμαι πως ακριβώς).

Και εκεί που τον έχεις ξεχάσει σχεδόν, ξεπετάγεται στο 7 για να <<ζητήσει συγχώρεση>> την οποία και πήρε, έπειτα από τα γνωστά πλέον σχόλια του Fred και του George, του George και του Fred Weasley. 

Στα χρόνια που ήταν στο Hogwarts ήταν επιμελητής και Head Boy. Α, πριν το ξεχάσω, στα χρόνια του στο Hogwarts επίσης είχε σχέση με την Penelope Clearwater.
Αυτά νομίζω είναι όσα συνολικά γνωρίζουμε. Αλλά... αλλά υπάρχουν εικασίες, που τώρα τελευταία έχουν γίνει και πιο συχνές και θα ήθελα να τις σχολιάσω.


Τώρα τελευταία έχει γίνει μόδα όλοι να βγάζουν τους πάντες γκέι.

Και προς Θεού, δε θέλω να πω κάτι κακού για τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει γίνει μεγάλη μπούρδα όλοι να βγαίνουν γκέι. Είναι σαν να κάνεις τα αισθήματά τους κατώτερα. Δηλαδή αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Αλλά έχει στα αλήθεια καταντήσει μεγάλη βλακεία όλο αυτό. Και δεν βλέπω καν την ουσία. Είναι σαν να τους κοροϊδεύεις. Και αυτή τη στιγμή δεν αστειεύομαι καθόλου. Έχω δει Remus Lupin - Sirius Black , Harry Potter - Draco Malfoy, και τα λοιπά που νομίζω πως όλοι λίγο πολύ έχουμε τύχει να δούμε κάτι παρόμοιο. Και είμαι σχεδόν σίγουρη, πως πιθανότατα το λένε για πλάκα, ή για αστείο, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Και μπορεί στα αλήθεια να νομίζει κάποιος πως ταιριάζουν, αλλά κάποιος πρέπει να σου έβαλε αυτήν την ιδέα στο κεφάλι. Και δεν είναι πραγματικά ωραίο. Είναι σαν να υποβιβάζει τα συναισθήματά τους. Και δεν θέλω τώρα να θεωρηθώ, και εγώ δεν ξέρω τι, αλλά δεν το βρίσκω σωστό, και ήθελα να το πω...


Οπότε ας καταλήξουμε πως ο Percy Weasley ήταν ουσιαστικά ένας κανονικός έφηβος, που έκανε λάθη, αλλά είχε την τόλμη να τα παραδεχτεί. Να παραδεχτεί πως έκανε λάθος. Και δεν νομίζω πως αυτό γενικά είναι εύκολο. Άλλοι απλά και μόνο επειδή έχουν τεράστιο εγώ μένουν με τα δικά τους λάθη για μια ζωή, απλά και μόνο επειδή δεν θέλουν να τα παραδεχτούν...

Χρόνια Πολλά Percy Weasley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...