Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Hogwarts Weekly - Hermione Granger


Χρόνια Πολλά Hermione Granger!


by 

Να είμαι πάλι εδώ για ένα ακόμα Hogwarts Weekly! Αυτή τη φορά όμως για να ολοκληρώσω το Golden Trio. 
Τι να θυμηθείς και τη να ξεχάσεις για αυτή τη γυναίκα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν είναι απλά βιβλία και εξυπνάδα.
Όχι όχι, νομίζω το έχουμε περάσει αυτό το κομμάτι. Γιατί όλοι εμείς θα συμφωνήσουμε πως η Hermione Granger δεν είναι απλά έξυπνη.


Είναι γενναία και με πυγμή, και σε τελική ανάλυση άντεξε τις ιδιοτροπίες δύο αγοριών για 6+ χρόνια και ακόμα τους αντέχει.Τώρα εκτός του ότι είναι πανέξυπνη, όμορφη, γενναία κτλ. υπάρχουν αυτά τα.... δεν ξέρω πως λέγονται. Ships να τα θεωρήσω? δεν ξέρω τέλος πάντων, γενικά το πρόσωπο της Hermione Granger  (ok, της Emma Watson είναι το πρόσωπο) έδωσε πολύ τροφή για μερικούς μερικούς:

Ή
Ή

Για να είμαστε βέβαια ειλικρινής, σύμφωνα πάντα με την J.K. Rowling στο τέλος ο Ron Weasley και η Hermione Granger χώρισαν. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο.Βέβαια, η πρόταση που έκανε την Hermione Granger γνωστή ήταν αυτή:


Ήταν η στιγμή που η όμορφη Hermione μπήκε στο παιχνίδι.


Πριν το ξεχάσω πρέπει να πω πως είναι Παρθένος.

Αλλά αν υπάρχει μια στιγμή που να έχει χαραχτεί μέσα μας όταν ακούμε το όνομα Hermione Granger είναι αυτή:Ωραίες μικρές στιγμές που σε κάνουν πάντα να χαμογελάς.


Αλλά όπως είπε και η Emma Watson, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό:Βέβαια, το γεγονός του ότι είναι πανέξυπνη δεν σημαίνει πως δεν έχει και αυτή της κοριτσίστικες απορίες όπως όλα τα κορίτσια..Δεν ξέρω τι άλλο να πω ή τι να γράψω, ένα είναι σίγουρο:


Η Hermione Granger είναι πολλά περισσότερα από όσα πιστεύουμε ότι είναι..


2 σχόλια:

 1. Μια από τους αγαπημένους χαρακτήρες μου!! <3 Αλλά την προτιμώ με τον Ρον τελεία και παύλα! +Stella And More που άκουσες ότι χώρισαν;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Να σου πω την αλήθεια, μετά από τόσα Fanfic (έτσι δεν τα λένε) δεν ξέρω τι προτιμώ τελικά.
   2. Έχω την αίσθηση πως είχα διαβάσει ένα twitt της από το twitter που έλεγε πως τους είχε κάνει να καταλήξουν μαζί μόνο και μόνο για δικούς της προσωπικούς λόγους και πως αν ήταν ακόμα μαζί, θα είχαν καταλήξει σε σύμβουλο γάμου. Δεν ξέρω. :(

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...