Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Doctor Strange έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου 2016

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστεςΗ αλήθεια είναι πως αυτή η ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν δύο μήνες (τουλάχιστον) αλλά όλο κάτι συναίβαινε και τελικά έφτασα να γράφω για αυτήν σήμερα λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα στην Ελλάδα. Λοιπόν..

Ladies and gentlemen, σας παρουσιάζω τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange!


Χειροκρότημα παρακαλώΈβλεπα την παλιά μου ανάρτηση για τον Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, (και όλες τις υπόλοιπες παρουσιάσεις τανιών που υπάρχουν σε αυτό το blog) και πραγματικά είχα μείνει με το στόμα ανοικτό γιατί δεν έγραφα τίποτα για την περίληψη της ταινίας. Αυτή τη φορά λοιπόν δεν θα κάνω ξανά αυτό το λάθος.Αν ποτέ σας ρωτήσει κανείς (λέω αν) ποια είναι η αγαπημένη μου ταινία της Marvel να τους πείτε πως είναι όλες οι ταινίες X-Men. Για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν θα πω τώρα. Βέβαια, ύστερα από αυτή την ταινία η απάντηση ίσως να αλλάξει.

Πάμε στην υπόθεση

Πρωταγωνιστής είναι ο χειρουργός Stephen Strange του όποιου  ζωή αλλάζει ριζικά καθώς ένα δυστύχημα θα του στοιχίσει τα χέρια του. Ε, αφού η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να κάνει κάτι, καταφεύγει σε ένα μέρος ονομαζόμενο Kamar-Tag. Γρήγορα όμως αντιλαμβάνεται πως είναι κάτι πέρα από ένα απλό αναρρωτήριο. Είναι το μέρος που παλεύει στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση των σκοτεινών δυνάμεων. Οι οποίες προσπαθούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα που γνωρίζουμε. Και η απορία είναι η εξής: έπειτα από την απόκτηση των καινούριων μαγικών δυνάμεών του θα επιλέξει να γυρίσει στην παλιά του ζωή ή να προστατέψει τον κόσμο.

Εντάξει θέλω τόσο απελπισμένα να σχολιάσω τα μαλλιά της Tilda Swinton-Ancient One. Δηλαδή τα ανύπαρκτα μαλλιά. 
Επίσης έχω την αίσθηση πως ο κανονικός χαρακτήρας του βιβλίου είναι άντρας. Αν και αυτό μάλλον δεν έχει καμία σχέση.

Γενικά τρέφω μια μεγάλη λατρεία για το πρόσωπο του Benedict Cumberbatch, άρα ανυπομονώ για την καινούργια του ταινία..

                              Αυτά από εμένα για την ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...