Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

The Wizarding World of Harry Potter - Sirius James Black


Ωωω για σας και πάλι. Τι μου γίνεστε?
Γεια σας. Ο παραπάνω άνθρωπος όπως όλοι καταλάβαμε είναι ο Sirius Black Jr. και είναι δικής μου έμπνευσης. Οπότε, here we are!

Το ξέρω πως αν το σκεφτείς δεν έχει κάποια λογική αλλά ας το ξανά δούμε από κάποια άλλη μεριά.

Ας υποθέσουμε πως ο Sirius Black είχε σχέση με κάποια. Θέλω να πω, είναι ο Sirius Black, ο περισσότερος πληθυσμός των γυναικών στο Hogwarts - και όχι μόνο - τον ήθελαν. Αλλά αν ξανά υποθέσουμε και πούμε πως βρήκε την μια και μοναδική του. Ας υποθέσουμε παραδείγματος χάρη την Marlene Mckinnon. Παραδείγματος χάρη. Και ας υποθέσουμε πως κάνουν παιδί, ξέρετε πως. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως η Mrlene Mckinnon και ο Sirius Black έχουν ένα μικρό κοριτσάκι. Και ας υποθέσουμε πως για κάποιο λόγο ο Sirius Black δεν μαθαίνει ποτέ για την ύπαρξη της, ή και αν ξέρει, απλά τα βιβλία δεν αναφέρουν τίποτα. Και ας υποθέσουμε πως αυτό το ¨μικρό κοριτσάκι¨ κάνει την δικιά του οικογένεια. Και το παιδί τους το βγάζουν Sirius James Black. Ας υποθέσουμε.

Και με βάση όλα αυτά, θα μπορούσαμε για μια ακόμα φορά να υποθέσουμε πως ο Sirius Black Jr. και ο James Potter Jr. γίνονται κολλητοί. Θέλω να πω: ΤΟΝ ΛΈΝΕ JAMES ΚΑΙ ΑΥΤΌΝ SIRIUS. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΊ!!!!!

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Δηλαδή όχι το σήμερα 3/10/2016 αλλά τις 1/9/2015. Γιατί έτσι όπως το έχω μέσα στο μυαλό μου ο Sirius Black Jr. και ο James Potter Jr. έχουν γεννηθεί το 2003-2004 και πάνε στο Hogwarts μαζί.Καλά, το έχω αλλάξει λίγο, αλλά μπορείς να το φανταστείς? Ένας ακόμα James Potter και ένας ακόμα Sirius Black. Και ας μην ξεχνάμε τον Ted Lupin. Και τέλος πάντων, σύμφωνα με την Rowling ο James Sirius Potter, έκλεψε και τον Marauder Map, και του ανήκει ο Μανδύας. Σκέψου το λίγο. Είναι απίστευτα τέλειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...