Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Το βιβλίο ''A Court of thorns and roses'' της Sarah J. Maas θα μεταφραστεί στα ελληνικά με τον τίτλο 'Αγκάθια και Τριαντάφυλλα''

Γεια σας παιδιάΟι εκδόσεις Ψυχογιός για ακόμα μια φορά μας βγάζουν ασπροπρόσωπους κάνοντας μας την τιμή  να έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε ένα βιβλίο το οποίο έχει κυριολεκτικά σπάσει τα ταμία.


   Για να πω την αλήθεια, δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο της Sarah J. Maas. Για κάποιο λόγο όλο το αναβάλω, αλλά νομίζω πως θέλω δεν θέλω θα κάνω την αρχή τώρα. 
   Ο εκδοτικός οίκος δεν μας έχει δώσει ακόμα το οπισθόφυλλο του βιβλίου, ούτε και κάποια άλλη πληροφορία π.χ. την τιμή του. Το μόνο που ξέρουμε με απόλυτη σιγουριά είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι 19 Ιανουαρίου (μια μέρα πριν κλείσει το τετράμηνο). Πάμε όμως να δούμε το οπισθόφυλλο στα αγγλικά:

When nineteen-year-old huntress Feyre kills a wolf in the woods, a beast-like creature arrives to demand retribution for it. Dragged to a treacherous magical land she only know about legends. Feyre discovers that her captor is not an animal, but Tamlin- one of the lethal, immortal faeries who once ruled their world.

As she dwells on his estate, her feelings for Tamlin transform from icy hostility into a fiery passion that burns through every lie and warning she's been told about the beautiful, dangerous world of the Fae. But an ancient, wicked shadow grows over the faeries lands, and Feyre must find a way to stop in ... or doom Tamlin - and his world - forever.Έχοντας κάνει κάποιες συζητήσεις με άλλα παιδιά, (κυρίως κορίτσια) κατάλαβα πως πολλοί από αυτούς έχουν απογοητευτεί από τον τίτλο. Αν και ο original τίτλος είναι A court of thorns and roses - που σε μια μη ελεύθερη μετάφραση θα γινόταν [Ένα] Παλάτι από αγκάθια και ρόδα - έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον εκδοτικό οίκο, με λύπη στη καρδιά, μπορώ να σας το σιγουρέψω και να σας πω, πως αυτός είναι και ο τελικός ελληνικός τίτλος (Αγκάθια και τριαντάφυλλα).

Μέχρι την επόμενη καινούρια ανάρτηση, να προσέχεται, και μην ξεχάσετε να πατήσετε το όμορφο άσπρο κουμπάκι στο τέλος της ανάρτησης. 

2 σχόλια:

  1. Και γω τσιριζω απο ευτυχια μαζι σου!!!!!Σιγουρα θα παρω το ελληνικο βιβλιο και το αγγλικο,ε,μερες γενναιοδωριας που ειναι,θα το δωσω σε μια φιλη μου😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Ζωή, πως έχεις πιάσει το πραγματικό νόημα των γιορτών... Καλό διάβαστο να είναι...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...