Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ψήφισε! Κάνε τον Percy Jackson τηλεοπτική cartoon σειρά.


Γεια σας παιδιά.
Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Όλοι καταλάβαμε με τι έχει να κάνει αυτή η ανάρτηση. Ψηφίζοντας εδώ θα μπορέσουμε να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα της τόσο επιτυχημένης σειράς που τόσος κόσμος σε ολόκληρο τον κόσμο έχει αγαπήσει. Για να πω την αλήθεια δεν είμαι τόσο τεράστια φαν. Θέλω να πω, παρόλο που έχω διαβάσει όλη της σειρά Percy Jackson and the Olympias δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο και την ευκαιρία να διαβάσω την συνέχεια της σειράς, The heroes of Olympus. Όπως και να έχει όμως και μόνο ιδέα στη υλοποίησης μιας τέτοιας ιδέας με τρελαίνει. Περισσότερο από το κανονικό.

Η κοινότητα του Percy Jackson στο Google+ πήρε το ρίσκο και έτσι είμαστε στη θέση να έχουμε την ελπίδα να ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια (ή και μήνες μακάρι) θα γίνουμε πιο κολλημένοι στους υπολογιστές μας. Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ.


Και ας μην ξεχνάμε πως η παραγωγή θα είναι από την εταιρία που όλοι ξέρουν, όλοι έχουν αγαπήσει και που όλοι θα θέλανε να έχουν μετοχές : η Disney. 


Η Disney λοιπόν, και η Dreamworks...


... έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής αυτής σειράς, και το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως έχω αρχίσει να πληκτρολογώ σαν τρελή γιατί είναι τόσο συναρπαστικά υπέροχα τέλειο. Την στιγμή αυτή που σας γράφω η ψήφοι έχουν φτάσει τους 52,812. Που σημαίνει πως μας λείπουν μονάχα 22,188 ψήφοι. Γίνε ένας από αυτούς, ή αν έχεις ήδη ψηφίσει κοινοποίησε το για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...