Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Υπέροχα νέα από τον Soman Chainani και τη τριλογία ''The school for Good and Evil''

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες.
Λοιπόν, είχα βάλει στόχο να ξυπνήσω νωρίς σήμερα, έτσι ώστε να μπω σε ένα πρόγραμμα γιατί το σχολείο πλησιάζει. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Ξύπνησα λοιπόν 2 ώρα πριν, και το πρώτο πράγμα που είδα στα emails μου ένα εκπληκτικό νέο: Θα υπάρξει τέταρτο βιβλίο στη σειρά The school for Good and Evil του επιτυχημένου και γνωστού Soman Chainani, με όνομα Quests of Glory.Όπως έχει πει και ο ίδιος ο κύριος Chainani, θα υπάρξουν άλλα τρία βιβλία, τα οποία θα είναι ουσιαστικά μια δεύτερη τριλογία με το όνομα The Camelot years.
Από το Goodreads
   Ήξερα πως το πρώτο βιβλίο (για το οποίο σας έχω κάνει μια απαίσια φριχτή ανάρτηση) θα γίνει ταινία, αλλά δεν ήξερα το πότε. Όχι ότι τώρα ξέρουμε με σιγουριά, αλλά μπορώ να σας πω αγαπητοί αναγνώστες μου πως η πρώτη ταινία της τριλογίας πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2017. 
   Ο κύριος Chainani δεν έχει αποκαλύψει πολλά πράγματα. Ας πούμε δεν γνωρίζουμε αν θα είναι Sequel ή Prequel, αν θα δούμε τους πρωταγωνιστές της κεντρικής σειράς. Τότε θα μου πεις: και τι ξέρουμε? Εντάξει, δεν ξέρουμε πολλά, αλλά και μόνο το γεγονός από μόνο του, είναι μεγάλο.


Μέχρι την επόμενη ανάρτηση ελπίζω να είστε καλά. Μην ξεχάστε να πατήσετε το άσπρο κουμπάκι στο τέλος της ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...