Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

The Wizarding World of Harry Potter - Charlie Weasley


Χρόνια Πολλά Charlie Weasley.
Χρόνια Πολλά! Με αυτό εδώ το παιδί κλείνει και ο κύκλος της οικογενείας Weasley. Των 9 Weasley τέλος πάντων. Γιατί αν το σκεφτείς, οι Weasley δεν τελειώνουν ποτέ.   Ας είμαστε ειλικρινής: δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως για αυτόν. Εντάξει, σχεδόν τίποτα, αλλά και πάλι. Πως περιμένετε να κάνω εγώ μια αξιοπρεπές ανάρτηση με τόσο λίγες πληροφορίες?   Όπως και να έχει, είπα πως θα κάνω ανάρτηση  και θα κάνω. Τελεία και παύλα.

   Όπως πιθανότατα ξέρετε, ο Charles Weasley γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 12 Δεκεμβρίου, και είναι το δεύτερο παιδί της Molly και του Arthur Weasley. Στα χρόνια του στο Hogwarts ήταν αρχηγός της ομάδα Quidditch του Gryffindor. Έπειτα από της αποφοίτησή του πήγε και εγκαταστάθηκε στη Ρουμανία, σπουδάζοντας τους δράκους.
   Μετά το τελευταίο βιβλίο, η βασίλισσα Rowling είπε πως ο Charlie Weasley, δεν παντρεύτηκε, ούτε έκανε παιδιά.   Και από εκεί και πέρα κενό, δεν ξέρουμε τίποτα. Αλλά... επειδή είμαι υπερβολικά καλός άνθρωπος - όχι, εντάξει, πλάκα κάνω, δεν υπάρχει υπερβολική καλοσύνη, συνήθως τουλάχιστον - είπα: Στελλίτσα κάτσε κάτω και βρες τίποτα της προκοπής να δείξεις στα παιδιά.
   Έτσι βρήκα αυτήν την απίστευτη τέλεια fanfic εικόνα, και είπα να σας της δείξω:Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο δεν υπάρχει στις ταινίες. 3 δευτερόλεπτα από μια εικόνα στην τρίτη ταινία, δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θεωρώ πως ακόμα και αν δεν έπαιξε κάποιον πρωταγωνιστικό θα έπρεπε να τον βλέπαμε περισσότερο. Έπρεπε.Χρόνια Πολλά Charlie!

Και κάπως έτσι ήρθε το τέλειο μη φαντασμαγορικό τέλος της οικογένειας Weasley, και των αναρτήσεων του. 

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από το pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...