Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

February Favorites 2017

Καλό μήνα παιδιά, καλό μήνα..

Η φωτογραφία είναι από εδώ 

   Με τον καινούριο μήνα, αποφάσισα να αρχίσω να γράφω για αυτά τα  λίγα πράγματα που λάτρεψα και με ενθουσίασαν μέσα στον Φεβρουάριο. (παρεμπιπτόντως, δεν είμαι καθόλου περήφανη για την εικόνα από πάνω)


   Τι να πω? Δεν ξέρω τι κάνουμε γενικά σε αναρτήσεις τέτοιου είδους. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας (και κυρίως αντιγράφοντας τους άλλους).

   Αγαπημένο βιβλίο λοιπόν είναι το: Αγκάθια και Τριαντάφυλλα - A Court of Thorns and Roses της Sarah J. Maas.   Αγαπημένη ταινία (για την οποία επιφυλάσσετε και ξεχωριστή ανάρτηση) είναι το La la land (που ακόμα δεν κατάλαβα τον τίτλο).   Αγαπημένο τραγούδι (σαν τίμια ελληνοπούλα που τιμά τα τσαρούχια των προγόνων της) είναι το Πίστα από Φώσφορο της μοναδικής Χαρούλας.Αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή-TV Series (που και για αυτή προμηνύεται ξεχωριστή ανάρτηση) είναι το Riverdale.Και.. αγαπημένο νέο που με ενθουσίασε και με έκανε να χοροπηδάω πάνω κάτω σαν τρελή, περισσότερο από ότι χοροπηδάω στην ώρα της γυμναστικής ήταν η είδηση της μετάφρασης του βιβλίου Fantastic Beasts and where to find them - το οποίο το έχω ήδη -.Ελπίζω να σας άρεσε και αυτή η ανάρτησή μου. Μέχρι την επόμενη, διαβάστε, πατήστε αυτό το άσπρο κουμπάκι στο τέλος της ανάρτησης και αν θέλετε κάντε και καμιά κοινοποίηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...