Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Το βιβλίο It - Το Αυτό του Steven King θα μεταφερθει στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο του 2017

Καλό μήνα παιδιά


Λίγες μέρες πριν, στις 29 Μαρτίου αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer της ταινίας It (το βιβλίο έφερε τον τίτλο Το αυτό, στην ελληνική έκδοση). Πάμε λοιπόν να σας παρουσιάσω για ακόμα μια φορά μια ταινία που προμυνύεται.. ιδιαίτερη.

  
Όταν αρχίζουν να εξαφανίζονται παιδιά στη πόλη Derry, του Maine, μια ομάδα παιδιών έρχεται πρόσωπο με τους μεγαλύτερους φόβους τους, καθώς ο μυστηριώδης κλόουν Pennywise, έχοντας μια μακρά ιστορία σε φόνους και κτηνωδείς συμπεριφορές, έρχεται στη πόλη τους. 
   Εντάξει, μόνο εγώ τρόμαξα από το trailer? Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, τα trailer καμία φορά είναι πολύ πιο τρομαχτικά από την ταινία. Ή και το αντίθετο. Το μόνο σίγουρο είναι πως, δεν πρόκειται να την δω μόνη μου.

   Πρωταγωνιστούν οι Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet, Nicholas Hamilton, Megan Charpentier, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Steven Williams, Owen Teague,Wyatt Oleff, Jeremy Ray Taylor, Jack Dylan Grazer, Stephen Bogaert, Ari Cohen, Chosen Jacobs κ.α., ενώ η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, να είστε καλά, διαβάζετε, πατήστε το ωραίο άσπρο κουμπάκι στο τέλος της ανάρτησης (↧) και αν θέλετε κάντε και καμία κοινοποίηση, να μάθουν και οι φίλοι σας αυτά τα υπέροχα νέα. 


2 σχόλια:

  1. Είδα το τρέιλερ Κάσο λέω απαπαπα. Γενικά δν είναι των θρίλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε και εγώ γενικά, αλλά έχω βάλει στο μάτι μια ταινία, που δυστυχώς είναι πολύ πολύ θρίλερ. Ψάχνω άνθρωπο να την δω, και δεν βρίσκω. Τι να πω? Γούστα είναι αυτά.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...